Monday, May 23, 2011

Mc D Punya Cerita

Best Blogger Tips

Assalamualaikum,,, tak jawab dosa...


Hehehe,,, ada satu cerita nak cerita,,, cerita pasai makan dan juga pasai gift yg limited edition.. apa lagi kalau tak gift dari Mc D... Cik ina mmg teringin jgk gelas mc d yg comel tu.. tak kisah la color apa.. janji ada jgk kenangan,, dulu pun ada dapat satu gelas edisiolimpik rasanya..
Kali ni yg menjadi rebutan dan menjadi kekecohan adalah gelas color pink.. 

Cerita bermula begini.. kawan cik ina ni iaitu cik ana,  suka color pink... tp tak la fanatik color pink sangat... cuma suka je.. kalau kira kes fanatik tu... siap semua baju,, cat keta, cat rumah dan baju anak pun semua pink.. kira fanatik la tu....ni baru keta dgn tipon.. opss dah melalut plak... lupa nk bgtau. ni  kisah kawan cik ina yg suka pink ni nak pi mc d utk dapatkan gelas pink mc . ada sorang lagi suka menyakat si pink ni.... 
Maka alkisahnya.... pakat la dua orang ni nak pi mc d nak gelas punya pasai.. sbb mggu ni color pink... tp plan tak jadi.. si suka menyakat ni belot la plak,.,, dia pi dulu. tghari tu,, siap bg mms kat cik ana ni,, sbgai bukti dia pi n dapat gelas pink tu... 



Maka cik ana ni pakat la nk  nk pi dgn cik ina,, sbb cik ina pun lama tak pi mc d. kira on la kami.. kami nk pi malam,,, oleh kerana siap lambat,,, kira mc d kat sp tu nak tutup la.. dah la ada satu je mc d kat sp ni... semangat punya pasai,, kami decide nak pi kat seberang jaya... antara sebab nya takut gelas tu habis la.. hehehe. Setelah kami pakat dengan sorang lagi member yang best maka kami pun sampai kat Mc D seberang jaya.... Setelah sampai,,, mak oiii ramainya orang.. tp berkat kesungguhhan kami, maka kami dapat la gelas yg diidamkan... PINK COLOR ... buka satu,, bukan dua,,, tapi TIGA... alang- alang p jauh kannn...


Setelah menikmati hidangan yg dibeli dgn licin,, maka kami pun kembali ke rumah.....
Keesokkan harinya,, kami plak yang tayang pic kepada kawan yg pi tak tunggu kami tu.... heheheh...




Sekian la cerita cik ina..................................


Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen