Wednesday, May 11, 2011

hOT TiCkeT PunyA Citer

Best Blogger Tips

aSSalamualaikuM,,,

sAJA nak share citer pasai hot ticket... org lain dah lama pakai hot ticket tp cik ina br nak pakai jer.... kisah nya bila berjumpa dgn seseorang rakan yg best pada 1 mei lps.. Rakan cik ina tu yg mnceritakan pasai hot ticket ni.. jd cik ina pun pi cari la kt kedai... Dah jumpa n beli tp yg rm8 punya.. Hotlink Hot Ticket RM8 Talk and SMS 
50 minutes100 sms7 days
lps jumpa n top up tu,, cik ina tipon la semua org yg mmg niat nk sms... kan dah ada 50 min talk to any numbers.. jd tak yah la sms kan...

... pastu nk jd citer,,,, pada 10 mei,, cik ina nak beli hot ticket lagi sekali.. kali ni rakan best cik ina pesan.. duit dah diambil maka bila dah janji maka kita kena tepati kan... maka pusing satu lembah bujang,,, semua hot ticket kat kedai dah sold out.... aduh,, nk buat cmner kan.. terpaksa la tipon rakan best tu ckp sori n tggu esok... esok pi cr kat pekan merbok plak.. tak de jgk... hbs depa kata... maka kena tggu balik keje.... kena la cr dr satu kedai ke satu kedai n last jumpa jgk kat kedai terakhir.......
iskk iskkk tak sangka laris jgk hot ticket ni no... tp kalau tak laris,, mmg tak nama hot la kan....
and lastly dapat jgk cik ina tunaikan janji..... legaaa


ni la hot ticketnya.................. hot sungguh no
yg ni page belakang ni,, gores dan top up...



Healthy lifestyle means having to love your tummy by taking up the #nestlebliss 14 days challenge. Have you done yours?







Best Blogger Tips

2 comments

May 11, 2011 at 10:10 PM

Sebab hot tu yg cepat je abis..
Oo dah pakai no baru ye kakak.. xbg pun no baru tu :)

May 11, 2011 at 11:13 PM

adik,, hot ticket tu bukan no baru cuma topup jer tp pakai minit bukan kredit.. mcm tu la lebih kurang....

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen