Tuesday, June 3, 2014

Dah kena panggil utk DI AUDIT

Best Blogger Tips

Assalamualaikum.. 

Ye begitulah tajuk nya. Panggilan audit untuk 2013 dah sampai.. So jom prepare apa yang patut untuk dihantar tapi bukan ke pejabat audit sekolah seperti tahun2 sebelum ni. Walau pun dah lepas tapi baru berkesempatan nak citer sbb masa tu bz kan.. 

Kali ni special ckit sbb kena audit dekat je iaitu kat

 ------ >>>>> SK Semeling je<<<<< -------- 

Tarikhnya 28.5.14 dan 29.5.14



Oleh kerana dah prepare dah sebelum ni, cuma cik ina buat last check je before cik ina bawanya ke sana untuk diaudit.

Walau dah siap tapi debarannya terasa juga sbb takut ada kesilapan yang terlepas pandang...

***************************************
Hari ke 2..... Dup dap 
Sedang diaudit lagi....




Dan keputusannya .................

|
|
|
|
v

alhamdulillah.. ok.... Semuanya ok dan satu penambahbaikan.

Lega oooo .... Sbb seriau takut dapat AUDIT BERSYARAT....

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen