Thursday, May 22, 2014

Projek baikpulih kerusi fasa 1

Best Blogger Tips

Assalamualaikum semua,,, jeng jeng...

Ni nak citer projek yang tertangguh sebab kami ada pelbagai xtvt sekolah.. 
At last berjalan juga tapi sambil2 je la.. 
Projek di dah plan lama tapi x berkesempatan. Kerusi ni dah lama.. Dah terkoyak pun balutannya.. Lagipun kerusi ni sebenarnya atas sumbangan MPSAH yg sekarang dikenali IPG Sultan Abdul Halim yang kami dapat 2 tahun lps..


Ni la dua orang guru yang menjadi tulang belakang projek ini.


Cik ina ready nak guna drill ni dah,, jom kita boh skru kat kerusi.. 


Pekerja pembersihan juga turut membantu . Bila free guru lain juga akan datang membantu...

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen