Friday, June 13, 2014

Juai Kuih RAya....

Best Blogger Tips

This is the first time Cik ina nak juai kuih raya kat sekolah. Sebelum ni pernah dah juai kuih raya member masa kat kilang dulu tapi tu dah lama.. Ni semangat balik nak juai sebab kuihnya nampak MENARIK dan bila makan rasa sedap. Cik ina dah rasa dan makan byk ekor juga masa 
kami jumpa kat rumah tuan yang buat kuih ni.. Masa mini reunion hari tu la..
So why not kita juai sbb sedap dan menarik kan.. Ni la sample nya..


Ni plak rupa kuihnya.. 

Sesapa nak order sila pm FB ik ina.. Tq..

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen