Friday, June 13, 2014

Musim merasa kuih

Best Blogger Tips

Dah masuk nisfu syaaban ni cik ina tersangat la bz. Bz bukan sebab keje tp sbb merasa sample kuih raya. Ramai yg ada kemahiran buat kuih raya tp cik ina kurang ckit kemahiran tu. Bukan x pernah buat tp x sedap mcm tukang juai buat. Tu yg jd masalah tu. At last order yg paling suka dan mkn je kt rmh dgn family. 
yg ni member kt johor buat tp org kedah
yg ni johor jgk tp dah close order
 nmpk gaya kena order kat yg sorang lagi la.. dik a
member satu sekolah juai
Lagipun hrga kuih raya sekarang dah makin naik. Maklum la harga brg pun ada yg naik jg. What to do... seni nk buat kuih raya x de.. kita tolong beli je la... support member la sama kan.

Esok cik ina nk mintak sample kuih raya dari member sek men cik ina. Tgk kuihnya menarik. Nk p juai kt sekolah.. ala member yg cik ina p rmh dia masa mini reunion tu.. 

mmber dah whatsapp ni dia sampelnya.... nk tau rupanya mcm kt atas tp lain ckit je
yg ni blh order...nk tau mm mn tggu nnti ik ina promote
ni la.... rupanyaaa.. cute kan

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen