Wednesday, June 4, 2014

LAWATAN KE MELAKA DAN KL - DAY 2

Best Blogger Tips

ALHAMDULILLAH. Dapat bernafas lagi pada hari ni.. Jom sambung citer melawat area KL plak. Selepas Check out kami ke.... Jom baca..



Kali ni ada member sek men yang tunggu kat KLCC semasa nak booking tiket utk naik ke petronas twin tower.. So, kami bawa dia sekali naik bas ke jln TAR...

1. Jakel Jln TAR....

Mesti hairan kenapa cik ina ke Jakel. Mcm la kat sungai petani pun tak de.. Jawapanya mmg tak de sbb cik ina nak cari orang bukan kain. ORang ni keje kat Jakel sini.. 

Sebenarnya nak jumpa kawan sek rendah juga yg baru berkumpul dlm whatsapp.



2. Shopping JLN TAR


Kami berkumpul kat bas kul 1.00 untuk ke KLCC sbb tiket kul 2.00 petang ukt ke skybrigde


3. NAIK PETRONAS TWIN TOWER

ni adalah kali ke2 cik ina step in here. Teruja juga sebab bukan senang nak dapat naik kan....




4. Makan satay kajang kat sg buluh...

Setelah agak keletihan, maka singgah kat R&R Sg Buloh untuk solat dan makan...



Dan kami pun pulang..... ayat skema plak...

*****************************************************************************
Jom baca 



Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen