Tuesday, July 30, 2013

Keputusan Interview N27

Best Blogger Tips

Dari kelmarin (hari semlm tu org kedah sebut kelmarin) cik ina berdebar sangat sbb keputusan interview Penolong Pegawai Tadbir N27 akan keluar seperti yg tertera dalam surat panggilan temuduga. Cik ina takut nak check sbb takut nnti keputusan mengecewakan. kan ramai yang pohon dah interview. Tambahan plak perempuan,, ramai sangat masa hari interview tu.

Tadi jam 11.00 pagi cik ina pun bersemangt la buka web SPA ni... nak tau apa keputusannya... Mari kita lihat....



Haha,,, buat cik ina jantung cik ina keje lebih je tp tak leh tgk lagi.. Whatever pun kita tgk keputusannnya 1 ogos ni pula....


********************************************************************************
1 ogos 2013

UPDATE TERKINI SLPS TARIKH TERSEBUT.... 

Dukacitanya cik ina tak berjaya... 
Terasa sedih la jgk tp dah tak de rezeki.. next time kita cuba lagi...

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Best Blogger Tips

1 comment

August 7, 2013 at 8:02 PM

Selamat Hari Raya Aidilfitri Buat Semua Rakan-Rakan Blogger ..
Blogwalking Malam Raya...hehehehe.

Dari Hanif Idrus Blog and Family.
Thanks be my friend

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen