Monday, July 29, 2013

Demam Candy Crush

Best Blogger Tips

 


Assalamualaikum...

Cik ina dah kena demam candy crush.. Oh,, tidak..Tu pun setelah kawan baik cik ina , Pn Normah telah menjarum cik ina try main beberapa bln yg lepas. Cik ina plak rekemen kat kengkawan lain pasai nnti senang nk mintak nyawa ...

Selepas tu kebanyakkannya kekawan cik ina sekarang ni semuanya turut terjangkit demam games 'Candy Crush' ni...Games ni kalau dah start main memang dah jadi berhantu buat semua orang. Pantang free jer terus sambar phone, terus main... selagi ada nyawa, selagi tu lah dok pulun sampai habis nyawa tu, tak boleh berhenti...Cuma berenti sat bila sampai level, tu pun sebab nak minta kawan-kawan unlock. Pastu bahagia rasanya bila dah lepas level sebab berjaya melakukannya...

Cik ina try la ajak junior cik ina main.. dia ckp nnti la. X install lagi... Tiba bila dia dah start main, terus komen, mmg berhatu,, x leh berenti...

Walau apapun, ingat kekawan semua, kerja lain kita nak kena buat juga ye. Harap jangan kita leka dengan penangan games berhantu ni...Nanti, satu kerja pun tak boleh siap nanti... Pesan kepada semua dan diri sendiri. Kalau bulan pose ni, tkrkan dari main game ni kepada tadarus al-Quran ke kan bagus. Kalau la cik ina juga boleh buat mcm tu,, ermmmmm

Best Blogger Tips

1 comment

July 29, 2013 at 3:50 PM

saya dah lama meninggalkan candy crush ni... hu hu hu...

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen