Monday, July 8, 2013

EXAM KPSL n27

Best Blogger Tips


Tanggal 28-30 lepas, Cik ina telah menduduki peperiksaan Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL) utk N27. Sebenarnya Cik ina dah lama register. Bln 3 dulu Cik ina dah register. Kiranya sebelum Cik ina p interview N27. Tarikh last pendaftaran utk exam ni 26.4.13 yang lepas. 

Mesti semua hairan,, interview dulu baru exam.. Yang sebenarnya interview tu Cik ina dah isi SPA guna Diploma.. So,, try je yang mana satu,,tolong doakan cik ina ada rezki salah satu ni ye... amin..

Soalan dia kira ok la jgk.. Cuma paper 3 undang2 umum je yangcik ina rasa sukar,, nk tau sebabnya.. Baca hingga habis..

Nak tgk soklan dia tak,, tgk cover dulu la,,, nnti cik ina post soklan dia plak. 

debaran nk menjawab

 Suasana menunggu kertas soklan...

tgk cover dulu ekk

cik ina dgn my friend.. 

lagi sorang

Untuk paper hari ke3, Cik ina terkurang buku utk paper undang-undang umum.. confirm kena amik lain.. 

ni la buku yang cik ina guna.. Orang lain guna buku lain...
tak cukup jilid,, huhuhuhu

**************************************************************************


Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen