Thursday, July 11, 2013

Hobi Baru...

Best Blogger Tips

Sejak akhir ni cik ina selalu mendapat cenderahati pelbagai jenis fridge magnet (fm) daripada rakan-rakansekerja. Lagi satu, salah seorang rakan sekerja cik ina tu mmg hobinya mengumpul FM ni.. Maka Cik ina tanpa disedari berminat la pula mengumpul fm ni. 

Sebelum ini jika melancong ke mana-mana, cik ina hanya membeli cenderahati yang berupa key chain je, tapi sekarang cik ina akan usha FM dulu jika ke mana-mana. Sehinggakan kalau ada rakan cik ina yang bertanya nak cenderahati apa, maka FM jawapannya.  Memandangkan minat ni baru je bercambah, maka koleksi fm cik ina tak sebanyak mana pun. Nnti kalau ada kelapangan cik ina tunjukkan ekk..

 Hari ini nak berkongsi FM dari Hong Kong dan shenzen. Thanks member cik ina yg belikan utk cik ina.. Amat dihargai...


 Jadi, kalau ada rakan-rakan atau rakan blogger nak bagi hadiah apa2 selain hadiah tu, FM pun nak juga.. TAMAK kan cik ina...

Best Blogger Tips

9 comments

July 11, 2013 at 1:59 PM

collection fm saya setakat ni cuma ada, aussie, venice, vietnam, singapore, korea dan london... not really into this tapi kalau dapat gi tempek jer kat peti ais tu...

selamat mengumpul fm yer...

July 11, 2013 at 4:36 PM

huhu tahniah ye. :)

July 12, 2013 at 11:23 PM

Hobi yg sama dengan wife saya

July 14, 2013 at 11:18 AM

salam. comelnya fridge magnet tu..murah lagi..btw, abe kie dah follow blog ina. tq.

July 29, 2013 at 9:21 AM

@Farah Waheda Wahid
wah best dapat yg obersea kan.. cik ina dlm malaysia jer,, yg obersea tu yg tu jer la

July 29, 2013 at 9:21 AM

@Hanif Idrus
bro,, biasala org perempuan... hobi je janji tak obses sangat dah

July 29, 2013 at 9:22 AM

@Abe Kie
tq sudi follow,, will follow u back...

July 29, 2013 at 9:44 AM

@Nur Aqilah
jom join,,nnti blh exchange FM

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen