Sunday, April 14, 2013

WeChat oh WeChat

Best Blogger Tips



Last week, cikgu praktikal kat sekolah cik ina suruh cik ina install weChat. Depa kata syok juga kalau guna. Mulanya cik ina malas sebab rakan2 cik ina tak install pun.. tetapi sebab tak nak ketinggalan, maka cik ina install juga. dan berjaya install dengan jayanya..

Selepas beberapa hari guna, setiap hari ada je rakan2 cik ina join.. Wah,, best ini.. mula la aktiviti mengacau mereka.. Wah,, tak sangka,,, best juga guna wechat ni.. Cik ina blh sembang dgn kawan2 cik ina.. lama tak dgr suara mereka.. 
 
Lagi best cik ina blh we chat dgn blogger. Selalu berbalas BW je,, sekarang kami berbalas wechat.. TQ AJ aka ayujean sebab add cik ina kat Wechat.. Kalau free kita sembang-sembang lagi ekk.. 

p/s : macam cik ina ni promote plak.. cukupla sheheizy sam dengan lisa promote kan...

Best Blogger Tips

6 comments

April 14, 2013 at 11:16 PM

I wish I could read that.
Follow each other,

April 14, 2013 at 11:21 PM

WeChat memang best... ^_^ jom add saya kat WeChat... ^_^

April 15, 2013 at 12:21 AM

Blum cuba lagi ni

April 15, 2013 at 11:16 AM

@♥●• İzdihër •●♥
yes,, you can do la.. jom

April 15, 2013 at 11:17 AM

@Farah Waheda Wahidjom.. ada cik ina juga..
cari inazalina

April 15, 2013 at 11:18 AM

@Hanif Idrus
jom try test tgk...

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen