Saturday, April 27, 2013

Chik Char Koey Teow Sungai Petani

Best Blogger Tips

Salam musim nak mengundi..

Walau pun orang cbuk nak ngundi cik ina tetap cbuk dgn makan.. Dah hobi makan... Kali ni cik ina nak citer tentang Char Koew Teow yang agak femes kat Sungai Petani. Namanya Bang CHIK CHAR KOEW TEOW. tapi kat banner ni tulis Chik je.Kalau orang sp mmg dah tau.. Kepada sesiapa yang tak tau dimana, area mana,, jom baca sampai habis...



Lokasinya simple jer.. Kedai ni terletak jalan utama dari SP Selatan nak ke Pusat bandar.. Kalau anda melepasi tesco yang dua tingkat tu, mg dah dekat la.. landmark nya anda akan nmpk Petronas. Kira lepas petronas tu kena bg signal. Ha,, kat area tu la Bang Chik Char Koay Teow , kira nya slps petronas, dia di antara masjid dan Esso. Awas,, jangan terlajak,, nnti susah nak u-turn.



Sebenarnya dah byk kali mai mkn sini lupa nak snap ckit gambar. Haa.. KAli ni baru berkesempatan nak ambik gambarnya. Selalu mai sini, cik ina n geng order terus makan jer. Layan je la ekk


tgh menunngu tp tak lama pun


CKT yang sinar punya..


suasana kat sini
Tu yang lampu tu ESSO la


Dah hbs,,, 


******************************************************************************

 

Best Blogger Tips

1 comment

April 27, 2013 at 9:38 PM

Simple jer kedai tu...
Sebenarnya kedai2 mcm ni yang paling best makanannta...

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen