Sunday, April 28, 2013

Pindah Rumah... Huhuhu

Best Blogger Tips

Sedihnya ( sob sob ) mengenangkan nasib diri ni.. Dah la sorang.. (hehehe selain family la).. tup tup tuan rumah sewa kata suruh pindah sebab jiran kami tu,, merangkap kawan sekolah tuan rumah nak sewa rumah kami. Kes dia (jiran kami tu) kena keluar sbb rumah dia nak disewakan kepada student UiTM. So,, depa kautim dua baik punya and at last kami dua yang kena keluar. Tak patut kan... 
Cik ina pun tercari-cari rumah sewa baru tapi tak de orang plak nak dok dengan cik ina sebab housemate Cik ina nak balik dok dengan family dia. So, tak mampu nak dok sorang.. Mulanya kami kena pindah bulan depan tp sebab ada hal ckit cik ina buat keputusan nak keluar end of this month. So i have 2 days to go to move all my thing out. Fuh,, penat kot.. Nnti cik ina bgtau sapa yang berbesar hati nak tolong tu...
NI BARU SEBAHAGIAN TAU..

p/s: penat nak cari housemate ni. Rasanya kena cari housemate forever kot kan...Anyoneee???

Best Blogger Tips

3 comments

May 2, 2013 at 6:00 PM

assalamualaikum awk...

sabo jelah *yong... nk wat cmane.. skang dok umah mana?

housemate forever? hehehe ada calon ke?

*yong: panggilan kakak sulung di perak

May 7, 2013 at 2:17 PM

ala, siannya

May 15, 2013 at 4:15 PM

hiasi rumah baru anda dengan lampu hiasan comel...
layari http://cenderamatadarihati.blogspot.com

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen