Sunday, April 28, 2013

Kelantan,, Ganu,, I'm Coming

Best Blogger Tips

Kelmarin adik cik ina call ckp dia nak bawa mak, abah, anak dan isterinya nak jalan2 cari makan kat kelantan dan kalau sempat nak pi ke Ganu. Adik suruh Cik ina pujuk mak sebab mak macam tak nak pi jer.. So,,, cik ina pun call mak.. Mak kata kalau cik ina tak ikut, dia pun tak nak p. Ala mak ni.. dah adik ajak,, pi jer la tumpang mak tu sihat. Hari tu sakit lutut tak pe la tak nak pi mana pun. Cik ina ok jer.. Pi pun suka tak pi pun ok jer..

Rasanya dah lama tak jejak kaki kat negeri Cik Siti Wan Kembang ni..  Last pi pun dah tak ingat.. Paling kurang rasanya dah nak dekat 5 tahun mcm tu kot.. Tu pun dulu tu, lalu je kot Kelantan sbb pi cmping kat Pulau Kapas...


So, apa lagi, ambik borang cuti dan isi la... Niat cik ina kali ni nak pi cari tempat makan yang best.. sekali tpt shopping yang murah dan best.. Ada cadangan tak tempat shopping dan tpt makan mana yang best kat area kelantan. Cik ina suka nasi kerabu...
Any suggestion for me.... 


Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen