Wednesday, May 30, 2012

Hadiah dari Ho Chi Min

Best Blogger Tips

SALAM 1 MALAYSIA...

Cik ina nak bagitau ni. Bln lps ada best friend cik ina dapat makan angin dengan team member opis dia ke China iaitu HO Chi Min. Best kan company support semua pi makan angin dengan kengkawan sekerja. Cik Ina tak dapat la merasa semua tu. 
Masa keje kilang company sponsor dinner jer atau aktiviti biasa jer.  tapi tak per,, rezeki masing-masing kan.

Oleh kerana lps selamat pulangnya best friend cik ina iaitu Puan Mimi, dia didapati tidak sihat sebab keguguran. Maka Cik ina pun ambik kesempatan pi melawat mimi dengan best friend sorang lagi iaitu Zatul. Tengah doksembang rancak dia pi ambik sesuatu. Sebungkus dia bawa keluar dari bilik dan suruh kami pilih. Cik Ina dah rambang mata. Kejap nak merah, kejap nak biru and cuba teka apa yg cik ina pilih. 

At last cik ina pilih ijau. yg herannya color ijau adalah color yg tak gemar. pasai apa pilih ijau tak tau. 

Alasan cik ina sbb tak kotor sangat nanti. and sama dgn Zatul. Kami 2 pilih color yg sama sampaikan anak dia kata kat dia, mama ambik pencil bok Cik Ina...

But,, anyway, Thanks to my beloved friends- mimi,  sbb teringat juga nak bagi cenderahati dari Ho Chi Min dekat akak ni. AKAK SUKA..... 

Dan kak ina doakan mimi sihat selalu dan lps ni segala HAJAT tercapai.. amin

TERIMA KASIH DAUN KELADI,
NNTI KALAU PI LAIN, BAGI LAGI




Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen