Tuesday, May 29, 2012

Besdey Adik (Nurrul Akhmal )

Best Blogger Tips




Assalamualaikum....

Kali ni Cik ina nak citer pasai besdey... Walaupun dah berlalu sebulan yang lalu, tp cik ina baru berkesempatan nak upload pic ni. B4 ni bz.. bz apa tah.. Ooo bz sbb PC kat sekolah kena kilat. Jadi kat rumah plak dah letih... Tak berapa sihat la katakan.


Besdey gurlnya adalah adik atau nama penuhnya Nurrul Akhmal Binti Yeop Wasir. 
Tapi cik ina panggil adik sbb dia adik housemate cik ina. Kira blh la tumpang adik,, share blh syada.. hahaha...

Kami berkesempatan pi makan kat western food area jalan nak pi butterworth. Kedai ni agak femes jgk la.  Kami saja pi jauh ckit sbb saja nk keluar dari SP. Besdey adik 24.4.198* tapi kami makan pada malam 23.4.2012 .. Kira OWY balik tu jam dah beranjak ke kul 12.00. Jadi blh la nyanyi lagu besdey.

 HEPI BESDEY ADIK....
Moga murah rezki, dapat kerja yang bagus,  dipercepatkan jodoh kita, diberi kesihatan yang baik serta dirahmati Allah selalu.... 
AMINNNNNNNNN



ni la kedai nya..


ni kakak dia... syada. dah kenyang la tu...


ni la besdey gurl nya...

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen