Wednesday, October 15, 2014

BLACKHEAD REMOVER SERUM - Saya juai -JOM KITA TRY

Best Blogger Tips

BLACKHEAD WHITEHEAD BANYAKKK.
TIADA PENYELASAIAN??

BLACKHEAD REMOVER SERUM BY RZN BEAUTY ni MAGIC SUPERB! 

Serum ini dapat membantu anda untuk menghilangkan blackhead dan whitehead di wajah tanpa rasa sakit. Lepas guna serum ni mmg senang je hitam2 tu keluar...hidung uolls akan rasa licin je tau...



KELEBIHAN BLACKHEAD REMOVER SERUM BY RZN BEAUTY
✔ Terbaik untuk melindungi kulit daripada kotoran,
✔ Mencegah terhasilnya blackhead dan whitehead.
✔ Bertindak menutup kembali pori – pori yang terbuka akibat bekas blackhead dan whitehead.
✔ Membekalkan kepada kulit nutrient-nutrient yang diperlukan untuk pori-pori wajah mengecil.
✔ Baik untuk menghilangkan dan mencegah terjadinya blackhead, whitehead dan kerosakkan kulit.




CARA MENGGUNAKAN BLACKHEAD REMOVER SERUM BY RZN BEAUTY

✔ Cuci / Bersihkan wajah dahulu.

✔ Bahagikan kapas kepada dua.

✔ Basahkan/tuangkan serum pada kapas.

✔ Tampal/tekap kapas (ala² strips/mask) pada tempat bermasalah.

✔ Tunggu 15-20minit. If ada terasa pedih/gatal. Dunt worry normal je tu!

✔ Tanggalkn kapas & sila guna besi extractor/besi pimple untuk keluarkan sisa kotoron whitehead/blackehad.

✔ Picit perlahan & tak perlu tekan kuat2. Sebab kotoran tu senang giler nak keluar/tanggal.


Cuci muka sebersih nya
Boleh dipakai setiap hari
Sesuai dipakai untuk lelaki dan wanita


Harga Cik ina ------- RM25.00
Sempena bulan besdey Cik ina.. Free postage


P/S : SETIAP PEMBELIAN BLACKHEAD REMOVER SERUM AKAN DAPAT BESI EXTRACTOR.

Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:


CIMB BANK:
7047 943 045
NOR ZALINA BT SAAD

MAYBANK:
1570 9116 5312
NOR ZALINA BT SAAD

  No telefon 017-4818262 (Cik Ina)

Sila maklumkan melalui sms / whatsapp apabila pembayaran dibuat beserta detail / salinan resit pembayaran, nama, alamat, no fon serta nama produk dibeli. Mohon bersabar menanti reply daripada Cik Ina. Terima kasih..

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen