Wednesday, September 26, 2012

Program Mad Markets TV9

Best Blogger Tips




Best jugak rancangan ni.. Inilah yang bermain difikiran Cik ina buat pertama kali menonton rancangan yang disiarkan di TV9 yang diberi nama -Mad Markets yang ke udara pada setiap hari Rabu jam 10.30mlm. 

Mungkin pada pandangan orang lain tak berapa best tetapi bagi Cik Ina, mmg best sebabnya cik ina ni kaki berjalan.. maksudnya suka mengunjungi tempat orang. Walaupun tak kaki shopping kerana sumber kewangan yang tak berpa jenuh tetapi memang kena dengan jiwa cik ina. 

Malam ni cik ina berpeluang tengak rancangan ni sekali lagi. Kali ni kat Sarawak. Best juga...

Berbalik pd rancangan ni...Rancangan ni menunjukkan tempat shoping yg best , apa yg special untuk shopping kat situ dgn harga yang berpatutan.. Maka pada kaki2 shopping ni blh menambahkan lg dlm list anda tmpt2 yg perlu dikunjungi bila ke singgah ke situ... 

Memang bila kita melihat pada masa sekarang kita tidak ambik port tetapi bila tiba masa tetiba je kita kena ke sana mungkin apa yang kita lihat sekarang akan menjadi panduan kita nanti.. Sapa tau kan..

Dalam rancangan ni juga, selain tempat shoping Hanis Zalika pun akan tunjuk kan tmpt makan yg best yg ada kat tmpt2 tu...Yg best, setiap episod akan ada rakan yg akan rekemenkan Hanis shopping dan tempat makan yang sempoi  tu...

Yang cik ina baca.. bkn dlm M'sia jer tau cik Hanis ni bershopping...luar dr M'sia pon ade gak...bershopping ke Singapore, Jakarta...byk gak tmpt2 shopping yg murah2 dkt sana...


For further info,, jom terjah website ni

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen