Sunday, August 12, 2012

Nak makan Chicken Foldover

Best Blogger Tips

Anda semua macam cik ina tak??? Tetiba, sementara nak berbuka atau semasa tengah rest time break, di bulan puasa ni, tetiba teringin nak makan macam-macam.  
Di fikiran terbayang Ayam percik la, nasi kerabu kelantan la, bubur lambuk la, cendoi, ABC,  dan pelbagai juadah lagi.

Kali ni cik ina ada teringin sesuatu. Oleh kerana Cik ina dalam proses diet, semua makanan itu terpaksa dilupakan dan sekarang ni terfikir nak makan chicken foldover. 
Niat ini muncul kerana dalam fb mggu lps, ada di sharekan offer ni.
 Isk macam sedap jer kan. 

 
p/s: sesiapa yang berminat, sila print this coupon.. at this link...HERE




Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen