Thursday, August 30, 2012

Makan Pizza

Best Blogger Tips


Pizza ermmmm yummy...Pizza...
Sebut saja pizza tetiba terbayang iklan Pizza hut or domino pizza yang selalu diiklankan di kat tv kita kan. Ditambah pula apabila berkunjung ke rumah sinar, terdapat brosur-brosur offer dari pizza hut ni. Isk,, tergoda iman cik ina tau.

Maka bermula ceritanya... Sebenarnya Cik ina memang berniat nak makan pizza. Kebetulan kawan2 serumah Ana iaitu Sinar, Dayah ajak Cik ina makan di sebabkan brosur yang diterima tu juga la.. Jadi untuk memeriahkan keadaan kami pun ajak Azimah sekali. Lagi ramai lagi best kan baru meriah sikit.

Setelah mendapat kata sepakat, kami berlima ke Village Mall untuk menikmati keenakan pizza hut ni pada hari Khamis b4 puasa. 








Ni la kami, sementara menunngu pizza dihidangkan.... tak de keje lain la, asyik posing jer...



Apa pun.. buat renungan kita bersama....
Adab dan sopan itu lebih penting daripada makan dan minum.( Aristotle ).

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen