Thursday, October 13, 2011

Kereta Antik

Best Blogger Tips

Salam Semua,, Good Night.... 
Bunyi mcm nk tido plak kan...

Sebenarnya cik ina nak share sesuatu yang jarang dilihat... 
Nk tau apa.... 

Citernya bermula begini.. masa on the way dari Bujang nk ke Sp... tetiba kat trafic light Bujang, Cik Ina terlihat sesuatu yg antik,, yg lama tak tgk... iskk betoi ke lama tak tgk,, rasanya tak pernah tgk kot.. dok tgk dlm TV masa zaman PRAMLEE jer rasanya... 
Cik Ina rasa, kalau ada zaman sekarang pun rasanya bukan kat atas jalan raya.. dah tersadai tp jalan... ni dia bergerak seiringan dgn keta cik ina... tabik la kat tuan keta ni,,, sebab jaga keta ni sampai sekarang masih blh guna...
Sempat la jgk Cik ina snap sekeping.. Niat dihati nak snap byk tp lampu dah ijau.... huhuhuhu tak sempat...

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen