Thursday, February 11, 2016

Sabah... I'm coming ~DAY 1

Best Blogger Tips

Hajat nak ke Sabah bumi di bawah bayu dah tertunai... Cuma utk ke Sarawak je blm... Jom layan aktiviti kami sepanjang di sana

Meh kita layan day 1 dulu iaitu perjalanan kami ke sana. Kami p setengah dulu dlm 20 orang. lagi 20 orang akan menyusul esok..
Jom

Kami bergerak dari PPD KMY selepas Suboh ke Airport Penang menaiki van sewa. 

Sedang tunggu pilot nak bawa p KLIA 

Jom p KLIA


 Tumpang buggy Airport, X larat jalan


Ni kat area depart.. Kami baru bertemu group dari Alor Setar... Tu dia ketua rombongan kami.. En Jalil...
So.. kami ni baru check in dari KLIA2 utk ke KK 
Jom kita..  
Alhamdulillah Dari Suboh kami keluar rmh. akhirnya selamat sampai. Kami tiba pukul 8 lebih.... Jom Check in dulu..... dan apa yang penting pada masa sekarang..... ialah makan.



 Akhirnya sampai di hotel. Mlm ni kami tido hotel bajet dulu...

Tunggu sepupu Cik Ina pula. Mr Aziem mai amik lepat inti nyok yang my mom buat untuknya...Dan yang bestnya Aziem ajak kami p makan... Yehaaaa..
Kami dibawa berdekatan dengan pasa Filipine di area kawasan makanan segar dijual. Semuanya kami serahkan kepada Aziem.. sbb we olls know nothing..


 Tu diaaaa sekali makanan sampai... besaq-besaq baq hang... 

Ni lah Mr Aziem yang sudi bawa kami.... my sepupu... anak ke dua kepada adik mak..
Dia order kerabu rumpai laut.. try je,, ni la rupanya. 


Lps makan, ronda ckit dan kami balik hotel. Hari ni adalah hari yang amat panjang.... Long journey. 

Kena rest dah ni sbb esok aktiviti penting... apa ye.. tentulah shopping mutiara.....


******************************************
Jom baca kisah bumi di Bawah Bayu Cik Ina
SABAH DAY 5
******************************************

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen