Thursday, February 11, 2016

Sabah ~ Day 2 KK-Kundasang

Best Blogger Tips

Wah.. morning Sabah... Alhamdulillah mcm tak percaya pagi ni ada kat Sabah...Apa pun sebab kami awai sehari, maka boleh la shopping lagi. Semalam tak sempat.. Hehehe. Ptg ni nak gerak ke Kundasang dah. Nk tahu kat mana kami menginap??? Jeng jeng... nanti la ye.

 Jom kemas beg, simpan beg and shopping....







 Jumpa my sepupu sat kat sana. Dia keje kat sana.. Single lagi tau...


Tq Aziem, bawa kami ronda2...



Dah tiba masanya nak ke KUNDASANG. Tapi kami kena jemput group yang sampai hari ni kat Airport, kemudian kami akan terus ke sana... Jom

Tunggu Bas sat




Penerangan oleh Ketua Rombongan

Akhirnya kami selamat tiba di 
KEM BINA NEGARA KUNDASANG. Terima kasih kerana sudi terima kunjungan kami...

******************************************
Jom baca kisah bumi di Bawah Bayu Cik Ina
SABAH DAY 5
******************************************



Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen