Wednesday, August 19, 2015

Bowling PSKPPK Daerah Kuala Muda/Yan

Best Blogger Tips

Bukan senang nak sertai kejohanan yang dianjurkan oleh PSKPPK. Apa tu PSKPPK?? Maksudnya adalah Persatuan Sukan dan Kebudayaan Perkhidmatan Pelajaran Kedah. 
Kali ni kami join anjuran PSKPPK Kuala Muda /Yan.

Kali ni maybe ada iklan lebih maka kami geng skmp ni tau dan ada yang join lagi...  Ada yang sertai Petangue, dan ada yang join bowling. Cik ina walaupun tak pandai tetapi nak juga join. Cik ina n the geng join bowling.. at SEJATI BOWL.. Sebelah Park Avanue...

Acara ni patut ada hari Khamis tapi sebab ada Seminar kerja  maka ditunda  ke Jumaat 14.8.15. 
Jom tengok kisah perjalanan kami hari ni...

Semua pakat pakai baju color PURPLE n Cik ina sedikit terlewat atas sebab2 yang tak dapatt dielakkan.... Yang Sarah n kak siti pun lewat sebab keta Sarah ada bunyi tapi alhamdulillah semua dapat daftar dengan jayanya... Sebab Cik ina daftar awai cikit takut juga dapat jauh dengan depa ni. Maklumla tak kenai. Ramainya cikgu...

 Sarah n her son... kak siti n Cik ina
Setelah depa 2 tu sampai, kami tggu nama naik,, walau tak segroup tapi pair sama.. kira segroup juga la kan.... Jom layan gambar kami je la.... ZAssssS
Acara dah mula..
Last, b4 balik ,, dalam keletihan, sempat juga kami merakamkan,, cewah,, bergambar sesama ahli pasukan dan masa ni tggu result....

 Yes,, result dah keluar. Jom tengok
Belakang Cik ina tu la juaranya ... Top 5...

Walaupun baru kenai, dengan bangganya nak bagitau juga...  juara tu segroup dgn Cik Ina.. Yang baju kuning tu. Sangat friendly dan pandai main...Best sbb selalu bg semangat kat kami yang tak berapa pandai ni....Kak Siti dari SK Bandar Puteri Jaya. 

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen