Tuesday, August 11, 2015

Bedak Butae pulak....

Best Blogger Tips

Semasa berkunjung sempena Hari Raya ke rumah my collegue Cik Ina, dia ada offer satu bedak...
Cik ina ni tak leh dengar bedak sebab suka nak mencuba. Sebab utama kerana muka Cik ina ni berminyak. Maka haruslah mencari bedak yang sesuai untuk kulit muka cik ina ni kan...

Ni la bedaknya... 

BEDAK BUTAE


Kak Sham yang offer bedak Butae ni. Dia kata anak sedaranya yang merupakan owner butik pun menggunakan bedak ni kerana bedak ni bagus..  Lagi teruja la Cik ina nak try.. 

JOM try... nnti hasilnya cik ina akan update ye...
Sebelum tu hasil google Cik Ina dapat info mengenai bedak ni




Terdapat dalam 3 warna: 
1 - untuk kulit cerah 
2 - untuk kulit sawa matang 
3 - untuk kulit gelap

Cik ina pilih no 2 Soft Beige... Sesuai la dengan kulit muka i ni kan,, yang x berapa cerah tu..
Bila dah guma ternyata bedak ni terbaik untuk menutupi cela dan senang untuk dibawa kemana-mana sahaja..
Kita tak perlu belanja mahal dengan Bedak Butae dan kerana hasilnya sehebat bedak MAC tau... 

Kalau nak order pun boleh.. harga RM20 tak termasuk pos..

Boleh pm cik ina or whatsapp
019-4229997

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen