Tuesday, August 5, 2014

Peperiksaan KPSL 2014

Best Blogger Tips

Assalamualaikum Semua

Tetiba Cik ina terfikir, rasanya dah daftar untuk exam KPSL... Bila check rupanya dah x lama. Buku Undang2 umum x cari lagi. Dah la tahun lepas x lulus sebabnya... LIHAT SINI. Maka tahun ni haruslah buat persediaan..x nak jadi mcm thn lepas.. dah la first time exam... nak pinjam ke nak beli.. rasanya better kita p beli.. Jom p MPH... Zaaassss

LAgi satu,  Cik ina terasa nak sertakan soalan KPSL tahun lps sbb nak bg panduan kepada sesiapa yang first time mcm cik ina thn lps..Ye la kan,, sebab tahun lepas masa Cik ina nak p exam, fikiran bercelaru dan cik ina tak tau nak buat apa. Pastu Cik ina hanya refer contoh soalan ni je untuk mendapatkan gambaran jelas. 

FYI, tahun ni ada sekali je exam tu.. Jadi sesiapa yang nak p exam tu bolehla refer SINI untuk panduan dan gambaran macam mana soalannya... Peperiksaan Khas untuk memasuki skim perkhidmatan Penolong Pegawai Tadbir Gred N27 pada tahun ini dijadualkan PADA : lihat JADUAL

Ada semua 3 bahagian... 

Bahagian 1   - 3001 A ------> dah lulus... yeayyyy
Bahagian II  - 3001 B
Bahagian III - 3001 C

buku rujukan yang dibawa masuk
copy dari google

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen