Wednesday, June 10, 2015

Mee Udang Kuala Singkir

Best Blogger Tips

Cik Ina nak story ckit pasal Mee Udang yang mendapat tempat dihati kami.... 
adalah ----->>Mee Udang Kuala Singkir..
Dari x famous dalam FB sehingga dah terkenal di FB, kami memang pelanggan setia.

Tokey kedai ni ABG RASHED mmg dah kenai sangat dah kami geng sekolah... Alhamdulillah sejak terkenal di FB, mee udang ni selalu ada. Dulu kami kena call dulu tanya hari ni ada udang tak?? Sekarang just p semesti ada kecuali tutup sebab tertentu. 
Harga mee udang ni ikut pilihan kita dan ikut stok udang yang ada.. jadi kena tanya dulu udang gred apa yang ada.. kami sokmo makan udang gred B = RM10




Jom try tgk... nak ke sana, memang mudah je.. Apabila dah sampai di Singkir, anda perlu amik simpang ke Yan, kalau terus ke Tanjung Dawai... Dalam 700 meter anda akan nampak simpang ke kiri,, untuk ke Kuala Singkir -simpang tu sebelum kona (selekoh) tau..
Jalan terus dan kat ujung tu anda akan nampak sebuah kedai macam kedai kopi. Itu lah kedai nya... Sbb asalnya kedai tu untuk para pelaut dan tukang tangkap udang singgah minum... sekarang dah jadi port makan kami... 

JOM KITA TRY..............

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen