Sunday, February 15, 2015

Penang International HALAL Expo & Conference 2015 (PIHEP)

Best Blogger Tips

Cik ina diajak oleh Cik Sherry untuk ke Penang. Ingatkan saja ronda-ronda tapi rupanya ke Penang International HALAL Expo & Conference 2015. Ooo patut la dia bersemangat je rupanya ada ekspo yang bertaraf antarabangsa dan bila sampai ke sana, meriah sangat. Cik Ina plak yang teruja. 


Untuk yang tak tau,,,, Ia telah diadakan seperti berikut:


Tarikh     : 30 January - 01 February 2015

Tempat    : Spice Arena, Penang


Penyertaan : 192 - 6 dari negara lain

Booth     : 250 ++ - memang banyak dan banyak makanan yang kita boleh rasa. 


Negara yang membuat pameran : Malaysia, Belgium, Thailand, Pakistan, Algeria, The Netherlands, Sharjah, UAE


Jom layan aktiviti kami di sana...

Sampai kena daftar dulu baru blh masuk

Terus ke stage utama mencari kak Sabariah. Sherry ada buah tangan untuk kak sabariah ni.. kakak ni org kuat Chef Norman.. sbb kakak Chef Norman la katakan.

Selepas jumpa kak sabariah, mesti la jumpa adiknya...Nasib baik sempat jumpa dan bergambar dengan CHEF NORMAN MUSA.
Tq chef sudi bergambar dengan kami.




Pastu ikut kak sabariah dan Chef keluar untuk ada cooking demo kat second stage kat luar.


Sementara menanti chef Norman show utk masak kat stage, tetiba datang sorang interviewer dari negara luar interview kak Sabariah.. 

Selepas kak sabariah, tetiba dia nak interview cik ina pulak. Speaking london cik ina petang tu.. Nasib baik blh jawab semua soalan dengan jayanya...



Lepas show chef, tiba masa untuk merasa masakan tadi.. jom kita selfie dulu ye adik -adik ni asst chef Norman


Beli kalender .... dapat tandatangan dari chef norman...



Tq to sherry sebab ajak Cik ina p sana..and atas gambar yang owesome ni.... Mggu dpn kita p KRABI  plak ye...

PIHEP ni berlangsung dengan kerjasama semua agensi dibawah...

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen