Tuesday, June 18, 2013

Unexpected server error

Best Blogger Tips

Salam semua.. dah lama cik ina tak update apa-apa.. Entah kenapa rasa tak de mood.. Cuma mood sekarang tengah bengang dgn phone kesayangan ni.. Tetiba je ada prob plak

Citer dia mcm ni....Pagi ni semasa cik ina on phone, tetiba je ada tulis unexpected server error kat handphone sedangkan cik ina tak tekan apa pun. Semlman cik ina off henset tau.. Dah pi cari kat setting semua tapi tak jumpa plak apa masalahnya.. huhuhu 5 min sekali keluar benda alah ni.. tension la plak....


Ada sesapa tau tak mcm mana nak buang benda alah ni.. mengganggu la...

Best Blogger Tips

2 comments

June 20, 2013 at 10:58 PM

Tak tahu ler...hehehheh.
Cuba taktik lama...buka bateri..keluarkannya da pasang balik dan on..hehehhe

July 7, 2013 at 2:10 PM

@Hanif Idrusdah settle bro.. p kat my file.. tgk kat running service.. stop kan

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen