Sunday, January 1, 2012

SELAMAT TAHUN BARU

Best Blogger Tips

SELAMAT TAHUN BARU 2012


Walaupun kita digalakkan guna kalendar islam, n tak berapa elok sambut tahun kalender org putih tapi sbb kita selalu guna kalendar ni, maka kita just follow the flow.... 

Walau bagaimanapun.. cik ina nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU kepada semua yang sudi baca blog yg baru nak start tulis ni.. rasanya tak smpai setahun lagi pun.. kira masih baru la kan...

APa azam anda tahun ni.... 
azam cik ina ----- untuk majukan diri ke arah yang lebih maju, 
naik gred supaya gaji lebih ckit... (maklumla tolak byk) dan berfikiran positif.. 
And kalau ada jodoh or org mai pinang.. kawen la kot... hahaha.. tu ketentuan dari Allah... i dont know yet

Apa pun tahun ni Cik ina harap diberi kesihatan yang baik utk mak dan abah cik ina,, serta ahli keluarga cik ina khasnya tok bunga (nama tok cik ina mmg Bunga)dan cu.. tak juga untuk guru2 cik ina,
and harap kesihatan cik ina juga baik... 
supaya dapat jaga mak lagi kalau mak sakit..
Ni la mak cik ina.. Moga mak sembuh seperti sediakala.. amin
FYI, mak cik ina dah dua kali admitted kat spita sg petani dan yan pada bulan disember 2011. Sekarang mak cik ina dah 80% recover cuma kena jaga makan dan minum agar darh tak naik dan gula tak naik sangat or tak turun sangat.
So harap mak cepat sihat.. Aminnnn...
Tolong doakan mak cik ina cepat sihat yer...Terima kasih...
Hanya Allah sahaja yang dapat membalasnya







Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen