Wednesday, December 14, 2016

Elly masuk hospital lagi

Best Blogger Tips

Assalamualaikum

Kali ni kali ke3 dah elly warded. dan kali ke3 juga Elly tarik dulu kat rumah. Risau Cik ina. Apatah lagi mama dan papa elly.. Cik ina hanya mampu berdoa dan melawat. Dah la demam.. Elly kena campak besar pula. Kesian sangat dengan anak sedara ku ini..


 Elly pun x de mood nak amik gambar.. Tido pun kurang sebab miang kot.
Kakak dah lega demam campak.
Cik ina cuma nak kita semua doakan agar Elly demam tapi x de tarik je. Sebab takut rosak saraf Elly...

Day 3 Elly warded

 Still lagi Elly x berapa larat.
 Sempat visit my bff husband di hospital yang sama tapi tingkat yang berlainan.... Actually kedua-duanya Cik ina kenal sebab kami satu POLIMAS.


Day 4 Elly warded
Elly dah ada mood bergambar... siap ajak mama turun bawah untuk tunggu papa. Tapi sebenarnya papa elly dah kerja shift malam la sayang... Elly dah bertambah sihat. Demam dah kurang. Oleh kerana Papa keje,, Ateh kena jaga kakak.. Jom kakak balik rumah ateh..
Sampai rumah ateh.. siap selfie lagi...

Didoakan semua kita diberi kesihatan yang baik... dan kalau tak sihat pun moga kita cepat sembuh.. Sebab sakit kan penghapus dosa...

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen