Sunday, March 8, 2015

Bola, bola, bola...

Best Blogger Tips

This is my first time Cik Ina ke stadium untuk menyaksikan perlawanan bola sepak. Hajat di hati ini dah lama nak p tgk tp masa dan keadaan tidak mengizinkan. Tambahan tiada geng, jadi hajat ni dipendamkan sahaja.

Tetiba hari ni adik Cik Ina ajak Cik Ina dan isteri dia p tgk bola. Perlawanan antara Kedah dengan T-Team. Maka sbb nk p... yg kecil si Elly kena tinggal dan si kakak- Aira, kena bawa. X kan nak bw elly kot. Cian kecik lagi kan. Lagipun tempat tak sesuai. Tunggu besar sikit ye Elly.

Oleh sebab rumah jauh, jadi Cik Ina minta tolong jonior POLIMAS yang dok dekat A.Setar tolongbelikan. Nasib baik Luqman ni free masa tu. Alang-alang minta tolong, maka ajak sekali la.Jom Luqman.. Kami blanje... Jadi, kami tu blh sampai lewat ckit. Tiket luqman dah tolong belikan. 


Sesampai je.. bukan luqman je ada tp Pak long, dan Jan pun ada serta Pak Tam kwn luqman.  


Selewat kul 7.30 kami dah masuk dan p solat dlm stadium.  Org punya la ramai. Rupanya lambat lagi nak start.. Seriau takut aira buat perangai..


Boring juga sebab kuaci dah hbs tp bola x start lg.. Kul 8.40 baru bola start...


Tudia.. jenuh cemuih org kedah kata.
Jom layan gambar kami..






Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen