Tuesday, September 24, 2013

Nasi Ayam PAk Mud Merbok

Best Blogger Tips

Erm.... sedapnya.. Apa yang sedap ye.. 

Jawapannya.....
Esok cik ina nak makan nasi ayam pak mud.. Ermm dah lama tak makan nasi ayam pak mud ni. Bila sebut je nasi ayam pak mud, orang sekitar merbok dan lembah bujang mesti tau kat mana.. Tambahan pula ianya cukup terkenal dikalangan staff dan student uitm.


Lokasi kedai ni adalah apabila dari sungai semeling tu, ada simpang empat tu, ambik kiri dan terus sampai jumpa simpang empat MRSM dan ambik kiri. Selepas melalui MRSM dan rmh kedai Taman Lembah Bujang Indah Fasa 5 tu, tak sampai 500m dan sebelum masjid anda toleh-toleh la ke kanan. Kedai ni ala2 rumah ckit.

Ni la rupa kedai nya... Belakang tu tpt makan fresh air

Kedai ni mula beroperasi pada jam 11.00 pagi dan berakhir pada jam 2.00pm atau bila nasi ayam dah habis.. Kalau habis awal, maka tutup awal la. dan jawapannya esok mai lain ek..Kira limited edition la juga kan.

Jadi kesimpulannya, kalau nk makan sila la mai awai, kalu lamabat habis nnti habis da ... kalu mai dalam pukui 12 ke atas, kena beratur dan orang pun ramai.. Jadi sabar la ekk kalau tiba giliran anda nasi habis

Cik ina baru saja beberapa kali makan nasi ayam ni. Bila makan tu terasa nak makan lagi la kerana sambal hitam dia dan juga ayam itu sendiri yang terasa rempahnya. Maybe diperap lama.. kira lain ckit dari nasi ayam lain.

Ni dah kira nasi yang no 4 akhir.. Kira last dah la..

Cik ina pi sana makan dengan cikgu dan staf lain. Kami ke sana agak lewat dalam pulul 12 lebih. Tu pun kami call dulu tanya masih ada tak nasinya. Nasib kami baik kerana hari tu kira bertuah la juga. Apa tak nya..kami semua adalah pelanggan terakhir pada hari tu. Dan yang best memang ngam-ngan je dengan bilangan kami dengan nasi ayam tu. Alhamdulillah x kempunan kami semua.




Bismillah,, jemput makan

Alhamdulillah...
 Kita boleh pilih nak makan kat depan kedai, atau kat belakang kedai. Kat belakang kedai tu adalah dibawah pokok yang rimbun dan ditemani dengan angin sepoi-sepoi bahasa..

Tu la pak mud..

Best Blogger Tips

5 comments

March 27, 2013 at 8:58 PM

sedapnyaaaaaaaaaaaa

hehe

March 27, 2013 at 9:52 PM

PEPLUM & SKIRT+PENCUCI MUKA,MASKER DAN LIP TINT + TOWEL BESAR + NOVEL BIBIR MERAYU HATI BERNAFSU + MAJALAH CAKNA REMAJA + KEYCHAIN SABAH/SARAWAK + CINCIN MANIK HANDMADE + RUANGAN IKLAN BERBAYAR PERCUMA SEBULAN + CURSOR NAMA + TOP UP RM10 + TOP UP RM5 + REVIEW BLOG + BLOGLIST FOREVER + BLOGLIST SEBULAN + BANYAK LAGI ! LEBIH 60 PEMENANG DICARI !!!
Segmen Berlangsung Hanya 13 Hari Sahaja . Semakin Cepat Anda Menyertai,Semakin Cerah Peluang Memenanginya. Jom Join sekarang Juga !!

jemput join,meriahkan segmen yang neeza anjurkan :)
http://www.honey-yeo.com/2013/03/segmen-happy-birthday-honey-yeo-cik-fie.html

March 28, 2013 at 9:22 AM

@Honey Yeo
tq visit...
ok dear

April 1, 2013 at 1:25 PM

Nampak tak kedekut ayam Pak Mud ni ye..
AJ nak pegi jauh sangat lah pulak...
Hehheh..

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen